Y.M.SAHARA
schoonmaakbedrijf

Welkom bij Y.M.SAHARA

Kiest u voor Y.M.SAHARA, dan kiest u voor een professioneel schoonmaakbedrijf in Bergen op zoom waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Wij zijn uw all-round schoonmaakdienst voor woningen, kantoren, industrie, restaurants, keukens, gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen en scholen.

ERVARING

Wij hebben tal van verschillende opties waaruit u kunt kiezen, zoals algemene schoonmaak, schoonmaak van kantoren, industriële schoonmaak, vloerreiniging, het opruimen van waterschade, schoonmaak na brand en onze klusjesdienst.

Alles draait natuurlijk steeds om de wensen van de opdrachtgever. Dankzij de jarenlange ervaring van de zaakvoerder in de schoonmaaksector, krijgt u meteen een expert over de vloer. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak bij onze  service.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nog bepaalde vragen of wilt u misschien wat extra informatie over de mogelijkheden van Y.M.SAHARA uw professionele schoonmaakbedrijf in BERGEN OP ZOOM Aarzel dan vooral niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij stellen graag een gratis offerte voor u op.


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram